en-USnb-NO

Nyheter

Hundreåringen Hølonda samvirkelag: Feiring med jubileumshefte og samlagsfest

Hundreåringen Hølonda samvirkelag: Feiring med jubileumshefte og samlagsfest

Redaktør: Åsmund Snøfugl/26. september 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering
I år er det 100 år siden Hølonda samvirkelag startet opp. Jubileet vil bl. a. bli markert med jubileumsbok og samlagsfest med middag og dans i Grendstuggu.

AV ÅSMUND SNØFUGL
Hølondingene støtter opp om samvirkelaga sine. Både Hølonda samvirkelag på Gåsbakken og Samvirkelaget Korsveien er sjølstendige
foreninger og butikker, som har fortsatt som egne enheter i ei tid da coop-forretninger i de fleste bygder er gått inn i større sammenslutninger. Jubilerende Hølonda samvirkelag er eneste
dagligvareforretninga på Gåsbakken, og om noe er hjertet i bygda, så er det butikken, sier styrelederen, Beate Johansen. Det er slik både naturlig og nødvendig at folk handler her. Og det gjør de. Hølonda amvirkelag er den sjølsagte møteplassen for folk i Sørbygda, om de skal handle eller drikke en kopp kaffe og slå av en prat med kjente.

Bildet: Styret i Hølonda samvirkelag, høgt oppe i anledning jubileet, på taket av butikken. Fra venstre Mette Kristin Sunnset, HåkonWille, Frode Kjøsen (styrer), Beate Johansen (styreleder),Tove Jønland og Gry Anita Sjømo.

Les mer i Gaula.

Antall (338)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-181213-01