en-USnb-NO

Nyheter

25 babyer og like mange foresatte var på den første babykinoforestillingen i Melhus

25 babyer og like mange foresatte var på den første babykinoforestillingen i Melhus

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, October 24, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Forrige onsdag ble det lansert et nytt kinotilbud i Melhus. Babykino er som navnet sier beregnet på mødre eller fedre som har baby og som gjerne har permisjon fra jobb eller skole.

AV JENS GRANØIEN
25 babyer med foresatte overvar den første forestillingen i sitt slag i Melhus. De aller fleste var mødre som i fødselspermisjon. De mødrene vi snakket med syntes dette var et godt tilbud tilpasset ei tid på dagen da de som har baby og har permisjon har god tid. Klassikeren «Star is born» som varte i over to timer, slo også godt an.
Mamma Ragnhild Hasselø fortalte at det ble lite søvn på sønnen Arthur på fire og en halv måned på ei tid på døgnet han skulle ha sovet. Han hadde ikke tid til å sove, og ville heller følge med det som foregikk på filmlerretet. Både hun og Kari Bergem Bleika, begge fra Buvika syntes det var en kjempebra film, og at hovedrolleinnehaver Lady Gaga spilte godt.
Plane er i følge kinosjef Marit Grendal at det skal bli en forestilling en gang i måneden i første omgang.
– Vi kommer igjen i november dersom det passer. Tidspunktet passer godt for oss som har permisjon, sier de to mødrene fra Buvika.

Bildet: Fra venstre, Marthe Ingeborg Hammer med sønnen Markus ½ måned, Ragnhild Hasselø med Arthur 4 ½ måned og Kari Bergem Bleika med dattera Sara 5 måneder.

Les mer i Gaula.

Number of views (495)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01