en-USnb-NO

Nyheter

– Har fått gode signaler, og har en god følelse foran VM, sier Jørgen

– Har fått gode signaler, og har en god følelse foran VM, sier Jørgen

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, January 16, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Ennå er ikke kombinertlaget som skal reise til Seefeld - VM på ski i Østerrike tatt ut, men ut i fra resultatene så langt i vinter kan det ikke herske noen tvil om at 27-åringen fra Melhus blir med på laget.

AV JENS GRANØIEN
Det er gått fem år siden OL i Sotsji der Graabak sikret seg to OL-gull, en individuell og en i lagkonkurranse. Under OL i Pyeongchang i Sør-Korea i fjor måtte han nøye seg med en sølvmedalje i lagkonkurransen. Graabak er klar på at målet under VM i Seefeld, som starter i slutten av februar, er en individuell gullmedalje. Under VM i Falum for to år sia var han syk, men deltok, og resultatene uteble. I et intervju med Gaula etter Falun - VM fortalte han at sykdommen satt i i lang tid etter VM. 27-åringen er fortsatt like sulten på gull, det er det ingen tvil om.

Har en god følelse
Vi treffer ham på telefonen når han sitter i bil på vei fra Val di Fiemme i Italia hvor det var Worldcup-renn for kombinertløperne i helga, på tur til Chaux-Neuve i Frankrike, der det blir arrangert en slags Tour kommende helg. Graabak er godt fornøyd med en 2. en 1. og en 6, plass i Val di Fiemme sist helg.

Bildet: Jørgen Graabak er frisk og skadefri, men han mener at det ikke er noen selvfølge. Målet er en individuell gullmedalje under VM på ski i Seefeld om en måneds tid.

Les mer i Gaula.

Number of views (434)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01