en-USnb-NO

Nyheter

Den fryktelige aprilnatta for Laura Kaspersen i Buvika

Den fryktelige aprilnatta for Laura Kaspersen i Buvika

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, January 30, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Ei aprilnatt i 1985 ble Laura Kaspersen fra Buvika liggende på vegen opp til huset der hun bodde, etter at han glei på snøen og falt. Hun lå ute til neste morgen, og var nærmest nedsnødd da noen fant henne.

AV ÅSMUND SNØFUGL
Laura Kaspersen i Buvika hadde vært på jubileumsfest i pensjonistforeninga. Dette var en torsdagskveld i april 1985. Hun var 77 år den gangen. Det er nå 34 år siden. Laura er nå borte for lenge siden. På heimvegen fra arrangementet, delte hun drosje med andre opp til Ilhaugen. Derfra skulle hun gå opp til heimen sin like nedenfor Bøkset. Men hun kom ikke helt fram.Denne torsdagskvelden trodde hun at hun
kom til å dø. Men Laura overlevde den tildragelsen hun kom ut for. Hun bodde høgt oppe i landskapet i Buvika. Da hun steg ut av drosjen ved Ilhaugen hadde hun enda et stykke igjen til hun var heime. Det hadde begynt å snø. I den siste bakken opp til huset sitt glei hun og falt. Hun klarte ikke å komme seg opp igjen, og ble liggende.

Bildet: Laura Kaspersen i 1996, flere år etter den dramatiske hendelsen på veg heim fra pensjonistmøtet. Her sammen med svigerdatter Nora (t. h.),barnebarn John Inge, oldebarn Espen og Ruth (i midten) gift med John Inge. Bildet er tatt utenfor heimen hennes i Buvika.

Les mer i Gaula.

Number of views (383)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01