en-USnb-NO

Nyheter

Norges beste arbeidsplass

Norges beste arbeidsplass

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, March 20, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
EiendomsMegler1 Midt-Norge, som også har avdeling på Melhus, er kåret til Norges beste arbeidsplass for fjerde år på rad. I avdelinga på Melhus, som ledes av Arnt Joar Solem, er det fem ansatte. Det er i tillegg til Solem, Linda Midtlyng, Anders Keiseraas, Malin Nyhus Ådahl og Berit Dalen Hammer. Det var stor begeistring på kontoret i Melhus i går da nyheten ble kjent. Linda Midtlyng dro til Oslo for å delta under prisutdelinga.

Det er det internasjonale analyse- og rådgivningselskapet «Great Place to Work» som har kåret Norges beste arbeidsplasser for 16. år på rad. EiendomsMegler1 Midt-Norge går av med seieren for fjerde år på rad.
– Det er mange som lurer på om EiendomsMegler1 Midt- Norge har en hemmelig formel, som gjør at de er Norges beste arbeidsplass år etter år, blir det uttrykt fra firmaet. – Great Place to Work og jeg sjøl har jobbet tett med dem i mange år. Nei, det er ingen hemmelig formel, men derimot ei ekte tru på at folka og kulturen er avgjørende for suksessen.
–EiendomsMegler 1 Midt-Norge har bevist at det er fullt mulig å bygge et unikt fellesskap og en attraktiv arbeidsplass innenfor en salgsintensiv bransje. Dette har de gjort gjennom strukturert og langsiktig arbeid med fokus på den enkelte medarbeider og tillitsbasert lederskap, sier direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge.
EiendomsMegler1 Midt-
Norge har over flere år jobbet målrettet med utviklinga av sine arbeidsprosessene og arbeidsmiljøet. De har klart å bygge opp et sterkt fellesskap, hvor involvering, arbeidsglede, initiativ, omsorg, åpenhet og deling av beste praksis står sterkt. 96 prosent av de ansatte sier at de ser fram til å gå på jobb, og at de er stolt av å jobbe i EiendomsMegler1 Midt-Norge. Selskapet har lågt sjukefravær. I 2018 hadde EiendomsMegler1 Midt-Norge et samlet sykefravær på 2,6 prosent.

Bildet: Fra venstre: Anders Keiseraas, Malin Nyhus Ådahl, Berit Dalen Hammer (sitter) og Arnt Joar Solem.

Les mer i Gaula.

Number of views (338)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01