en-USnb-NO

Nyheter

Anja Sterten: Født inn i Arbeiderpartiet

Anja Sterten: Født inn i Arbeiderpartiet

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, March 27, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
1.0
Anja Sterten er født og oppvokst på Lundamo. – Bodde en liten periode i Lensvika, men det var før jeg begynte på skolen så det telles nesten ikke, sier Anja til avisa Gaula da vi tar oss en lunsj med henne.

AV HEGE WILLADSEN
Samfunnsengasjementet mitt har jeg hatt hele livet, sier Anja. Hun var medlem i AUF, men var ikke veldig aktiv i ungdomstida. – Det var nok andre ting som var mer spennende på den tida, sier hun lurt. Og det er sunt å ha andre interesser for en ungdom enn bare politikk. Man skal jo leve og kjenne på livet som tenåring sammen med andre tenåringer.
Etter russetida var Anja litt usikker på veien videre, så da tok hun ett år til på videregående skole for å ta økonomiske fag. Da det var endt, begynte hun å jobbe i Posten.
– Jeg har jobbet med mange ulike oppgaver i Posten, men aller mest som kundebehandler. Jeg har også kjørt bedriftspakker, sortert post og jobba ei tid ved ulike postkontorer i byen. Men aller mest på Melhus, for der fikk jeg fast jobb etter hvert.
Hun ble tilsammen 12 år i Posten, og hun stortrivdes som kundebehandler.
– Det var fine år i Posten, men jeg så konturene av omstillingen med omlegginga av postkontorstrukturen. Flere postkontor ble lagt ned, så jeg startet da å ta høyere utdanning.
Hun gikk på det som i dag heter Handelshøgskolen i Trondheim (tidligere TØH) og etter fem år der ble hun siviløkonom.
– Når jeg ser tilbake på det, så skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte det, for jeg var jo småbarnsmor oppi det hele. Hun tror hun klarte det så bra fordi familien stilte opp.

Bildet: Anja Sterten står som nummer to på lista til Melhus arbeiderparti under valget nå til høsten. Hun sier hun gleder seg enormt til valgkamp, og til å kjenne på energien rundt den.

Number of views (288)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01