en-USnb-NO

Nyheter

Kenneth Sæther har besøkt familien i Colombia  fire ganger

Kenneth Sæther har besøkt familien i Colombia fire ganger

Redaktør: Åsmund Snøfugl/7. november 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
5.0
Kenneth Eduardo Sæther ble adoptert fra Colombia til Norge elleve måneder gammel. Den 11. november fyller han 40 år.

AV JENS GRANØIEN
Det var Åse og Odd Sæther på Melhus som adopterte den elleve måneder gamle gutten. Etter hvert som han ble voksen ble behovet stadig sterkere for å reise tilbake for å treffe familien sin i Colombia. Fire ganger har han besøkt mor og søsken i landet i Sør-Amerika der han har røttene sine.
I 2008 da Kenneth var 30 år tok han kontakt med et nederlandsk firma som hjelper folk å finne sine røtter, spesielt i Colombia. Det gikk noen måneder, da fikk han beskjed om at familien var funnet. Det tok enda noe tid før han fikk ta kontakt med familien. Først måtte det undersøkes om de ønsket kontakt.
– Da de ble spurt om de ville treffe meg, var det ikke tvil. De svarte at det ville de absolutt. Mor sa at hun hadde tenkt på meg hver dag, og hun visste ikke om jeg levde, eller hvilken skjebne jeg hadde fått. Hun ble glad når hun fikk høre fra meg, smiler Kenneth.

Bildet: Alle søsknene og mor, søsknene etter den rekkefølgen de ble født. Fra venstre, Javiar, Francisco, Kenneth Eduard, mor Luz Mary, Olimpa, Fabian og Johanna.

Les mer i Gaula.

Antall (513)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01