X

Responsive image

Nyheter
Korttidsavdeling tømmes og dobbeltrom tas i bruk

Korttidsavdeling tømmes og dobbeltrom tas i bruk

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, March 25, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Kommunalsjef Trude Wikdahl sier at helse- og omsorgstjenesten i Melhus er under stort press, og at tjenestene omorganiseres midlertidig.

AV JENS GRANØIEN

Wikdahl skriver i en pressemelding at innbyggerne i Melhus skal føle seg trygge på at samfunnskritiske funksjoner fungerer, og at alle skal få den hjelpen de trenger.

    – Men den prekære situasjonen vi nå står oppe i betyr at vi må gjøre noen vurderinger om omprioriteringer for å sikre akkurat dette, sier kommunalsjefen for helse og velferd.

    Det betyr blant annet at dag- og aktivitetstilbudet er stengt, og at personale er omdisponert til andre brukerrettede oppgaver. Avlastningsopphold gis i svært begrenset omfang. Privat avlastning opprettholdes, under forutsetning av at smittevernregler følges. Det betyr at enkeltoppdrag potensielt vil bli avlyst dersom det er smittefare/karanteneregler.

 

Korttidsavdelingen 

tømmes

Wikdahl opplyser at korttidsavdelingen på Buen omsorgssenter tømmes for å være beredt til å motta økt antall utskrivningsklare pasienter fra sykehus. Hun sier at som en følge av dette tas det i bruk dobbeltrom på langtidsavdelingene. Dette blir gjort i dialog med pårørende.

Bilde:

Kommunalsjef Trude Wikdahl opplyser at helse- og omsorgstjenesten i Melhus omorganiseres midlertidig på grunn av koronaepidemien.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (612)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co