X

Responsive image

Nyheter
Mona Lilleberg

Mona Lilleberg

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, April 15, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

– Jeg har vært heldig, sier Mona Lilleberg, og tenker på alt hun har fått være med på. Hun har drevet med idrett, fått reise mye, har hatt utfordrende og interessante oppgaver i næringslivet og har vært med i politikken.

Onsdag før påske takket Mona for seg i yrkeslivet. Da hadde hun sentrale oppgaver innen Reitan-systemet, og vært distriktssjef for Narvesen, som eies av Reitan, i 26 år. Hun har jobbet for de tradisjonelle Narvesen-utsalgene, for 7-eleven-butikkene og for YX- og UNO-X-bensinstasjonene. Det har vært interessant og spennende, hun har truffet mye folk og blitt godt kjent i landet, og spesielt mellom Molde og Namsos, som var endepunktene for distriktet hun skulle ha ansvaret for.

Mona liker forretningsvirksomhet. Og så er hun jo nærmest vokst opp i en butikk. Som datter av Anders og Anna Lilleberg på Kvål, de drev dagligvarebutikk på Kvål, på vestsida av elva i mange år. Lilleberg-butikken var et landemerke for bygdefolket med gunstig beliggenhet like ved Kvålsbrua og et sted alle på vestsida og hølondinger fra grendene ved Grøtvatnet måtte passere. 

Mona ble tidlig vant med kunder og opplært i handel og vandel og fascinert av det liv en butikk medførte. Og så, en annen ting, det var fordelaktig på flere måter å vokse opp nettopp der hun hadde barndom- og ungdomstid, hun hadde kort veg til skolen og kanskje likeså viktig, enda kortere veg til idrettsbanen.

Bilde: Mona Lilleberg vokste opp på Kvål. Foreldrenes butikk, og idrettsbanen like ved var med og formet henne.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (1548)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co