X

Responsive image

Nyheter
Melhus har fått luftveisklinikk

Melhus har fått luftveisklinikk

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, April 22, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Klinikken som er lokalisert til Lenavegen 3 er tiltenkt pasienter med luftveissymptomer som har behov for helsetjenester.

AV JENS GRANØIEN

Klinikken skal avlaste fastlegene av smittehensyn. Klinikken har åpent mandager og fredager. Kommunalsjef Trude Wikdahl skrev i ei pressemelding at også testing av koronaviruset Covid -19 også skal skje ved klinikken. Testingen som til nå har foregått i C-bygget på Gimse, har også flytta til Lenavegen 3. Wikdahl poengterer at etablering av luftveisklinikken betyr økt sikkerhet, både for pasienter og helsepersonell.

    Lokalene i Lenavegen 3 er bemanna med to fastleger, begge fra legekontoret på Lundamo, sammen med helsesykepleiere, og med anna helsepersonell. Det er gjennomført vellykket testkjøringer for å sikre godt smittevern og høy pasientsikkerhet. Foreløpig vil klinikken være bemanna mandager og fredager, men kommunen har løsninger for utvida åpningstid, dersom trykket øker i tida framover. Det er viktig å merke seg at en ikke kan møte opp uten henvisning fra lege. Time bestilles på fastlegekontoret.

Bilde: Testteamet er godt beskyttet mot smitte fra folk som kommer til testing, og som kan teste positivt. Fra venstre, Veronica Nilsen, Renate Nervik-Raba og Sissel Wahl. Aller er helsesykepleiere. I bakgrunnen skimtes testteltet.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (1195)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co