X

Responsive image

Nyheter
ÅSE MARIE FIKK TESLA I 80-ÅRS-GAVE

ÅSE MARIE FIKK TESLA I 80-ÅRS-GAVE

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, May 6, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Da Åse Marie Haugnæss fylte 80 år den 22. november i fjor ble dagen feiret på Oppdal. Gaven hun fikk av sine to sønner var en weekend for to på Britannia.

 

AV JENS GRANØIEN

Åse Marie syntes det var en kjempefin gave, og hun gledet seg til å ta med seg samboer Benny (Benito) til en weekend på hotellet.

    – På Oppdal under feiringen av dagen min viste mine to sønner, Bjørn Johan og John Helge meg et bilde av en Tesla. De sa at den 1. mai klokken 13.00 skulle den bli overlevert til meg.

    Åse Marie var kjempefornøyd med hotelloppholdet på Britannia og syntes det var både en dyr og en flott gave som hun satte stor pris på.

    – Jeg trodde nesten ikke det var sant. Jeg ringte regelmessig til sønnene mine for å spørre om det virkelig var sant at jeg skulle få en Tesla, sier Åse Marie, som ble oldemor på selveste julaften.

    Etter hvert gikk det opp for henne at det måtte være sant allikevel. De siste nettene før hun fikk bilen, ble hun liggende våken en god stund etter at hun hadde lagt seg. Da gikk tankene om bilen hun skulle få om bare noen dager.

 

Lurte på om hun hadde vært en god mor

Åse Marie sier at hun innimellom har tenkt på om hun har vært en god mor for de to sønnene sine.

    – En har litt sånne rare tanker. Nå har jeg fått bekreftet at jeg måtte ha vært en god mor. Sønnene mine har alltid vært snille og greie, sier Åse Marie. Hun er glad for at sønnene hennes jobber og har så god råd at de kan kjøpe bil til henne. Hun har ikke spurt hva bilen kosta.

Bilde: Åse Marie sier at hun fikk bakoversveis ta hun fikk se den flotte bilen som sønnene hennes hadde kjøpt til henne.

Les mer i Gaula

 

Print

Number of views (1716)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co