X

Responsive image

Nyheter
Wagner Savoy på Melhus fortsetterButikken på Melhustorget er oppkjøpt og fortsetter. Alle de fire ansatte som var oppsagt på grunn av konkursen får beholde jobbene sine.

Wagner Savoy på Melhus fortsetterButikken på Melhustorget er oppkjøpt og fortsetter. Alle de fire ansatte som var oppsagt på grunn av konkursen får beholde jobbene sine.

Author: Melhus Avisa Gaula/Saturday, May 16, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Butikken på Melhustorget er oppkjøpt og fortsetter. Alle de fire ansatte som var oppsagt på grunn av konkursen får beholde jobbene sine.

 

AV JENS GRANØIEN

Den 30. april fikk de fire ansatte hos Wagner Savoy på Melhus den lite hyggelige beskjeden om at kjeden hadde gått konkurs, og at de var oppsagt. Det var altså ikke butikken på Melhus som hadde gått konkurs, men kjeden med femten Wagner-butikker og femten Brandstad butikker som hadde gått til skifteretten og begjært seg konkurs.

Tirsdag 12. mai, for ei uke sida fikk de ansatte beskjed om at en av de ansatte, Trine Norsteien som var leder for dameavdelingen hadde kjøpt butikken på Melhus. Pia Bjørnebakk som jobber i butikken forteller at Jan Egil Flo hadde kjøpt opp hele kjeden. Han solgte ut butikker, og Trine Norsteien hadde kjøpt butikken på Melhus, som forøvrig er den eneste i sitt slag i Trøndelag.

Var permittert og fikk beskjed om at de var oppsagt

Pia Bjørnebakk som har jobba tre år i butikken, forteller at butikken ble koronastengt den 27. mars, og alle ansatte ble permittert. En drøy måned senere, den 30. april ble de ansatte meddelt av arbeidsplassen hadde gått konkurs. Butikken ble åpna for opphørssalg med redusert åpningstid i forhold til normalt, og har holdt åpent mellom klokka 10.00 – 18.00.

Da Trine Norstein hadde undertegna kontrakt om å kjøpe butikken, opphørte opphørssalget. Nå er det ryddesalg som pågår, og det er fortsatt billige klær å få kjøpt, både til 70, 50 og 30 prosent redusert pris.

- Ikke alt er like billig nå, vi må prøve å tjene litt penger, men det er fortsatt mye på salg, sier Pia Bjørnebakk. Åpningstida er utvida, og butikken har nå åpent en time lenger, til klokken 19.00.

Kjempeglad for å få fortsette

På spørsmål om utvalget av klær blir det samme med ny eier, sier Pia Bjørnebakk at det blir ingen forandring i første omgang, men at det kan komme andre merker i tillegg etter hvert. Butikken beholder navnet Wagner Savoy.

Både Pia Bjørnebakk og Ingunn Holthe, som har vært butikksjef er kjempeglad for at det ble som det ble, og at de får fortsette. Alternativet hadde vært og gått ut i arbeidsledighet, med det konsekvensene det kunne hatt i disse tider med stor arbeidsledighet.

Er ikke skyld i konkursen

Den nye innehaveren Trine Norsteien har vært ute en tur, mens vi snakket. Hun forteller at hun har jobba 13 år hos kjeden. Først på Orkanger, deretter var hun både avdelingsleder og butikksjef hos butikken på Lade. Ingen av de to butikkene eksisterer lenger. Hun har jobba tre år på Melhus hvor hun har vært leder for dameavdelingen.

Hun poengterer at butikken på Melhus går bra, og at det er kjeden som har gått konkurs.

- Vi er ikke skyld i konkursen. Vi ble med i dragsuget. Flere butikker er kjøpt opp, den nærmeste Wagner Savoy – butikken er i Kristiansund, sier den nye eieren av butikken på Melhustorget.

-  Vi gleder oss til videre drift. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre, sier Trine Norsteien.

Bilde:  Bare blide fjes hos de som jobber i butikken som selger både dame- og herreklær på Melhus torget. Fra venstre, Ingunn Holthe, Trine Norsteien ny eier og Pia Bjørnebakk.

Print

Number of views (2086)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co