X

Responsive image

Nyheter
Skolestart i Melhus i dag: På Eid skole møter 20 spente førsteklassinger

Skolestart i Melhus i dag: På Eid skole møter 20 spente førsteklassinger

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, August 14, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Vel hjemme etter fire ukers ferie, tilbrakt på hytta ved Ånøya og på Hjerkinn, er enhetsleder ved Eid skole og barnehage klar til å ta fått på nytt skoleår. – Det gleder jeg meg til, og jeg synes det er noe spesielt hvert år ved skolestart, sier Grete Thomassen Dalen.

AV JENS GRANØIEN
I ferien har hun trena og gått tur i marka, blant annet i Storheia i Bymarka.
    – Jeg er glad i å gå tur, men jeg er også glad i å sole meg, jeg må ha litt fysisk aktivitet hver dag, sier hun da vi treffer Grete Thomassen Dalen på skolen ei lita uke før skolestart.
Hun gledet seg til torsdag den 15. august. Da starter nytt skoleår. Lærerne kom mandag den 12. og de tre dagene ble brukt til planlegging. Grete er enhetsleder både for barnehagen, barneskolen og ungdomsskolen. En av de tre dagene var det felles planlegging for ansatte både i skolen og i barnehagen med MOT som ble starta av leinstrandingen Atle Vårvik.

    – Noen ansatte har vært på opplæring hos MOT, det foregikk i Gråkallen. Formålet er å utvikle robust ungdom der alle inkluderes. Hun forteller at Eid er det eneste oppvekstsenteret i Norge som har MOT-tankegangen fra barnehage og helt opp til ungdomsskolen. Alle de 38 ansatte var med på den felles planleggingen med MOT som ble holdt på skolen.
Gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag
Hun sier at hun oppriktig gleder seg til å dra på jobb hver eneste dag. Hun går nå på sitt 4. skoleår som enhetsleder ved skolen, og forteller at det er mange flinke ansatte ved skolen.
    – Samarbeidet med skole/barnehage var prosjektet mitt da jeg starta her. Hun sier at Audun Forr som er styrer i barnehagen er en god støttespiller, og at han har mye av æren for godt samarbeid mellom skole og barnehage.
    – Han hjelper meg og avlaster meg, sier Grete.


Bildet: Enhetsleder er glad for at skolen har fått nye lekeapparater. De gamle var moden for utskiftning. Klatretårnet er populært, og var i bruk av ungene på SFO da vi var der. Til venstre for ungene, fagarbeiderne Anne Lene Madsen og Marianne Hage. Til høyre enhetsleder Grete Thomassen Dalen.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (2072)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co