X

Responsive image

Nyheter
Gode tilbakemeldinger på Sagauka

Gode tilbakemeldinger på Sagauka

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, June 10, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Søndag var siste dag for ei annerledes Sagauka, som i år ble redusert til fem dager. Det rapporteres om gode tilbakemeldinger, med godt oppmøte på vandringene og gode tilbakemeldinger fra festkonserten.

AV JENS GRANØIEN

Det meste av årets Sagauke ble gjennomført og overført digitalt. Der folk deltok, var det begrensning i antallet på grunn av smittefaren fra koronapandemien.

    Et eksempel på noe som ble gjennomført på normal måte var vandringene. Taket var satt til 20 deltakere. På den første vandringen deltok fjorten, på de to andre var det fullt opp med 20. En representant fra Røde Kors var med for å sikre at smittevernreglene ble overholdt.

 

Bussen Blåmark

The flying Seagulls Norge kjørte lørdag rundt i kommunen og besøkte lokalsamfunn. De underholdt i en halvtimes tid fra scenen på Sirkusbussen Blåmark. Bussen besøkte, Korsvegen, Gåsbakken, Hovin, Løvset og Brekkåsen. Maria Spjøtvoll som var ansvarlig for Sagauka, melder i en mail om godt oppmøte. Hun skriver at mange spiste is mens de nøt showet. 

Festkonserten

Spjøtvoll skriver at de har mottatt mange gode tilbakemeldinger, fra både aktører og publikum når det gjelder festkonserten søndag. Arrangementet besto av en blanding levende historiefortellinger, backet opp av musikk. Noen innslag var rene musikalske innslag på trekkspill og el-gitar. Hun skriver at: «Det var fint for oss i Sagauka å få muligheten til å gi arbeid til kreative aktører i nærmiljøet som er blitt veldig påvirket av koronakrisen».

Bilde: Bildet er fra vandring til Skjerdingstadmoen.

Les mer i Gaula

 

Print

Number of views (1015)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co