X

Responsive image

Nyheter
Kristin på Husaby

Kristin på Husaby

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, June 29, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Det ble ei innholdsrik helg i Skaun, da Kulturfestivalen Kristin på Husaby ble arrangert. 

AV HEGE WILLADSEN På fredag starta det med konsert i Skaun kirke før artikaillan Jon Lyngstad og Ole Magnar Morgen underholdt dem som hadde funnet veien til kulturhuset Bauten i Børsa. Dagen etterpå var det marked på Venn. Da vi snakka med festivalsjef Eirik Hoff sist uke, sa han hadde han hadde vært i kontakt med presten som sa det kom til å bli godt vær. Og godt vær ble det. Kanskje litt i overkant godt, for det var et par stykker som ikke tålte varmen. Men det er fort gjort å få heteslag når trøndere er utendørs i 30 graders varme. Heldigvis var det et stort telt på markedsplassen som sørget for skygge til folket. Bodene på markedet var fylt med interessante utstillere og selgere, og på scenen var det trivelig underholdning. Og så var det en vekter der som gikk rundt med mikrofon og informerte om kommende innslag og fortalte litt om hva som befant seg i de forskjellige bodene. På kvelden var det pubkveld som ble slik en pubkveld skal være. På søndag hadde roen igjen senket seg over Venn, og markedet gikk fint for seg før avslutningskonserten med Charlotte Audestad og Eggkleiva manns-

kor var i Børsa kirke. Altså, ei innholdsrik helg i Skaun.

Bilde: 

Det var godt det var vekter på markedet på Venn, for Bispeliden hadde også tatt turen dit. Bispeliden er Trondheims hærgruppe, så vekteren gjorde sitt for å passe på at publikum var trygge. Vel, det var kanskje mest for show, men spennende var det ihvertfall å se hærgruppa.

 

 

Print

Number of views (309)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co