X

Responsive image

Nyheter
Kvålsdaga i sol og varme

Kvålsdaga i sol og varme

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, June 29, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Ingen kan klage på været når idrettslaget Trønderlyn i helga arrangerte Kvålsdaga, med fotballcup lørdag og familiedag søndag. Da var det fest på Sørøya stadion.

AV JENS GRANØIEN

Lørdag var den store dagen da ungene skulle spille fotballturnering. 55 lag deltok, mange kom langveis fra, som for eksempel fra Rennebu, Budal, Heimdal og Kattem. Fotballturneringa var ikke fullt så omfangsrik i år, som den har vært i enkelte år. På det meste mens turneringa gikk over både lørdag og søndag deltok hele 80 lag. Leder for Kvålsdagan Marte Grøtte Berg, sier at dette var det de fikk til i løpet av en dag i år. Uansett så er fotballturneringa en viktig inntektskilde for Trønderlyn.

 

Fotballturnering lørdag 

– grendefotball på søndag

Været var strålende begge dagene med opp mot 30 grader i skyggen. Kvålsbyggen koste seg i godværet søndag da det var familiedag, blant annet med grendefotball som ett av høydepunktene. Tre lag deltok, resultatene kan du se lenger ned på sida.

    Ikke siden 2019 er det blitt arrangert Kvålsdaga, noe som selvsagt skyldes korona-pandemien.

    – Det er artig å få arrangere Kvålsdaga igjen, sier Marte Grøtte Berg.

 

Quiskveld, fest, ansiktsmaling og karamellslipp

Det starta med quiskveld på fredag med Fritz Arne Haugen og Magnar Leirvik som arrangører. Lørdag var det fest til musikk av gruppa «Full rulle», og cirka 350 festdeltakere, på plattfesten som også ble holdt på Sørøya.

    Lørdag var det tilbud om ansiktsmaling, og lykkehjulet var med i år også. Det var tilbud om vannspyling, et tilbud som spesielt barna var flinke til å benytte seg av  i varmen.

    Karamellslipp over Sørøya stadion er tradisjon når det arrangeres Kvålsdaga. Bjørn Jomar Losen stilte opp med flyet sitt både lørdag og søndag.

    Løpet Vassfjellet opp som skulle vært arrangert helga før, måtte avlyses på grunn av for få påmeldte. Marte Grøtte Berg sier at de prøver igjen den 24. september, og satser på at det ikke kolliderer med så mange andre arrangement da

Bilde: 

Fra kampen mellom Vestsida og Østsida der Vestsida vant overlegent med 5-0.

 

Print

Number of views (451)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co