X

Responsive image

Nyheter
ANGEL DAHLE  er glad i yrket sitt som  fotterapeut

ANGEL DAHLE er glad i yrket sitt som fotterapeut

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, September 16, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Angel Dahle er fot- og skjønnhetsterapeut, og har praksis hos Melhus fotterapi på Skysstasjonen i Melhus. På lørdager jobber hun hos Gyda`s parfymeri på Melhustorget.

AV JENS GRANØIEN  Angel er opprinnelig fra Myanmar tidligere Burma. I 2008 reiste hun til Dubai for å jobbe som skjønnhetsterapeut, en utdannelse hun hadde skaffet seg i heimlandet. Hun kom til Norge i 2014 og er nå bosatt i Børsa.

    Angel hadde lyst til å utdanne seg videre etter at hun kom til Norge. Det sto mellom å bli bioingeniør eller fotterapeut. Hun valgte det siste, fordi da visste hun at hun kunne starte egen praksis så snart hun var ferdig utdannet. Hadde hun valgt bioingeniør ville hun måttet søke på jobb, men ønsket heller å være sjølstendig.

 

Fotterapeut og 

skjønnhetsterapeut

I dag har hun egen bedrift som heter Klinikk Angel hos Trondheim Medisinske Senter, samtidig med at hun jobber som selvstendig næringsdrivende sammen med Therese Lillevik og Hege Høyem på Fotterapiklinikken på Melhus.

    Det var der hun fikk praksis mens hun studerte tre år i Steinkjer. Etter ferdig utdannelse i mai i år fikk hun etablere sin egen praksis sammen med de to. Nå deler hun jobben mellom klinikken hun har hos Trondheim Medisinske senter i Trondheim, og på Melhus.

    Angel ligger ikke på latsiden på lørdager heller. Hver lørdag jobber hun som Makeup artist hos Gyda`s parfymeri på Melhustorget. Hun sier at hun har sminke som sin hobby.

    – Jeg elsker å sminke, smiler hun.

    Hun sier at hun stortrives med jobben, og er glad for at hun kan hjelpe folk som plages med føttene.

    – Hvis folk plages med føttene, plages hele kroppen, jeg gleder meg til å hjelpe, sier hun.

Bilde: Angel Dahle opprinnelig fra Myanmar driver som fotterapeut og skjønnhetsterapeut på Melhus Fotterapiklinikk. Hun kom til Norge i 2014, og er bosatt i Børsa.

 

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (320)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co