X

Responsive image

Nyheter
Stor økning i handelen hos Extra på Melhus

Stor økning i handelen hos Extra på Melhus

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, December 2, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

– Folk handler mer dagligvarer enn før, det viser at folk reiser mindre, spiser mindre ute og handler mindre i Sverige, sier daglig leder hos Extra på Melhus, Vebjørn Skjærvold.

AV JENS GRANØIEN

Han forteller at økningen i handelen har ført til behov for 6 – 7 flere deltidsstillinger i butikken. I tillegg jobber de som hadde deltid fra før, mer.     Skjærvold konstaterer at koronaen har ført til økt sysselsetting innen varehandelen. Det er han glad for. Han mener det skyldes flere ting som har med koronaepidemien å gjøre: At folk ikke lenger handler i Sverige, at de bruker penger på mat og spiser hjemme, i stedet for å spise ute. At de reiser mindre, har også betydning. Han frykter heller ingen brå nedgang i handelen den dagen ting normaliseres, men regner med at ting normaliserer seg på lavere nivå over litt tid.

    – 2020 blir det beste året i Extra på Melhus sin historie, sier butikksjefen. Han vil ikke røpe noe tall. De kommer på nyåret.

 

Netthandelsløsning

Tidlig i koronaperioden benytta butikken appen Nyby, der folk kunne stille seg til disposisjon, blant anna hjemkjøring av varer til folk som av ulike årsaker selv hadde lyst til, eller ikke fikk til å dra til butikken sjøl. Noen var kanskje redd for å bli smitta. De som hadde behov for å få utført en tjeneste, for eksempel å få kjørt mat heim til seg, kunne melde seg på via appen.

    Nå har Coop sin egen netthandelsløsning med heimkjøring av varer. Ved å gå inn på Coop.no kan du velge varer som legges i handlekurven. Du betaler og får varene kjørt heim. Varene under denne tjenesten blir plukket hos Obs på City syd. Han tror at folk er blitt vant med situasjonen, sånn at mange hjelper hverandre.

Bilde: Julehandelen står for døra og daglig leder hos Extra på Melhus, Vebjørn Skjærvold råder folk til å utnytte åpningstidene. Det er god plass både om kvelden og tidlig på dagen.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (183)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co