X

Responsive image

Nyheter
Suksessoppskrift for Schei Jakobsen

Suksessoppskrift for Schei Jakobsen

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, January 27, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

Schei Jakobsens eier Cathrine Jakobsen er kreativ og sammen med medarbeiderne går hun nye veger. Hamburgerkit er en stor suksess.

AV ÅSMUND SNØFUGL

Det er ikke lett å drive serveringssted for tida. Koronaepidemien setter store begrensninger. På Schei Jakobsen- kafeen i Melhus har det til tider vært lite besøk, og eier Cathrine Jakobsen har i

perioder vært nødt til å ty til pemitteringer. – Det var om å gjøre å være ekstra kreativ, sier Cathrine. De har satset på take away og det aller nyeste, hamburgerkit.

Det har virkelig slått an.Før en startet opp med dette siste var det en god del som måtte ordnes, bl. a. høvelig em bal lasje. For 14 dager siden satte de i gang. 

– Det ble en kjempesuksess, sier Cathrine. Hun hadde fått god avtale med leverandørene, bl. a. Haugen Gård, slik at de tok inn en begrenset mengde med råvarer til å begynne med. Men

det ble straks behov for mer, og Haugen leverte. En hamburgerkit er ferdig tillaget, med tomat, salat og ost – og hamburger. Folk henter den på veg heim, og det er bare å varme opp maten, og før du vet ordet av det har du middagen klar. Schei Jakobsen leverer også tapasbrett, og også på dette har det vært en overraskende god respons. Pizzakit i helgene er også en aktuell vare.

Kafeen har økt bemanninga i forbindelse med take away, hamburgerkit og tapas. I stedet for en kokk, har de nå to kokker.

Det er på torsdag og fredag de har hatt dette tilbudet. Det har vært beinhard jobbing. Cathrine er kjempeglad for den store interessen hun har møtt for kafeens nye tilbud. Det betyr mye i disse vanskelige tider. Men dette er også noe hun vil fortsette med. Behovet og etterspørselen er stor. Og når så mange vil ha dette tilbudet, gjør volumet at en kan tilby kundene ikke bare god

mat, som kan være klare til å spises på kort tid, men også gunstige priser. Kokk Monika og vert Cathrine gleder seg til fortsettelsen.

Bilde: Kokk Monica Forfot Grønli og kafevert Katrine Jakobsen på Schei Jakobsen.

Print

Number of views (190)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co