X

Responsive image

Nyheter
Kjelsberg transport  har fått ny eier

Kjelsberg transport har fått ny eier

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, February 3, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

– Vi har hatt flere på oss som ville kjøpe. Kravene er ikke mindre i en liten enn i en stor miljøbedrift. Vi følte at tida var moden nå, sier daglig leder og tidligere eier av Kjelsberg transport, Svein Idar Kjelsberg.

AV JENS GRANØIEN

For noen dager siden, den 23. januar ble bedriften i Åsvegen på Melhus overtatt at et større konsern som driver i den samme bransjen som Kjelsberg. Norva 24 har hovedkontor i Oslo, men har kjøpt opp og eier et ti-talls mindre selskaper som driver innen miljø over hele landet. De har også kjøpt opp tilsvarende bedrifter i flere nordiske land, men også i Tyskland.  Til sammen har konsernet 1200 ansatte.

    Det var tømming av septikkkummer  som var det opprinnelige grunnlaget for Kjelsberg da far til Svein Idar Kjelsberg starta bedriften i 1975. Da sønnen overtok etter faren i 2000 var det fortsatt septikktømming som var aktiviteten hos bedriften som i mange år holdt til på Korsvegen. Da Svein Idar overtok utvidet han aktiviteten til å tilby kommunale tekniske tjenester, spyling av industrislam alt fra olje til støv, vedlikehold og renhold av tunneler og tømming av kummer. Omsetningen økte i takt med aktiviteten fra 3 millioner kroner i 2000 til 36 millioner siste år.

 

Flere ville kjøpe

Svein Idar Kjelsberg forteller at han har hatt henvendelse fra flere som ville kjøpe bedriften Han har gjort en god del reassert, fordi han mente at det var tryggest for ham selv.

Norva 24 består av flere mindre bedrifter som drives lokalt.

    – Vi er en del av et stort konsern, men samtidig har vi lokal styring med lokalt bekjentskap og lokal kunnskap. Det er viktig i denne bransjen, sier Kjelsberg.

    Han forsikrer at salget ikke har betydning hverken for de ansatte eller for kundene som firmaet har opparbeidet over mange år. Han fortsetter som daglig leder, og vil fortsatt ha ansvaret for den lokale bedriften på Melhus, som vil fortsette under navnet Kjelsberg transport.

    – Det er viktig for oss å ta vare på våre kunder som vi har hatt i 30 år, sier han.

Bilde: Svein Idar Kjelsberg har solgt miljøbedriften Kjelsberg transport, men fortsetter som daglig leder.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (235)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co