X

Responsive image

Nyheter
Endelig  loppis igjen

Endelig loppis igjen

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, September 15, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

AV HEGE WILLADSEN

I mange år har Melhus skolekorps arrangert loppemarked. I fjor ble det ingenting på grunn av koronaen, men i år krysser de fingrene for at det lar seg gjennomføre. 

To tirsdager på rad nå, så har folk kommet med lopper til låven der korpset har lagret varene sine. På fredag, dagen før loppemarkedet, har korpset oppfordret de som har de største tingene om å komme direkte til Melhushallen med varene. 

    Da vi var ved låven på Løvset, hadde hovedkorpset øving i C-bygget der de øvde på det de skal spille nå på lørdag kl 13.00 i Melhushallen. Det blir altså underholdning under loppemarkedet. De som tok imot varene var Nina Langørgen, Torill Hoff Johansen og Ragnhild Aadland. For å få frakta loppene fra Løvset og til Melhusallen stiller korpsforeldre opp med hengere og kjører ned bakken og over brua. 

    – Det er ei god inntekt dette og dette er en pur dugnad, ja, sier Nina. – Og det er de stødige traktor-korpsforeldrene som lemper og stiller opp og setter av hele helga på dette sammen med de andre korpsforeldrene. 

Bilde: 

Nina Langørgen, Torill Hoff Johansen og Ragnhild Aadland tok imot lopper og fikk lagra det til det skal selges på loppemarkedet nå på lørdag i Melhushallen. 

 

Print

Number of views (1179)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co