X

Responsive image

Nyheter
Slagere fra 80-tallet

Slagere fra 80-tallet

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, November 10, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

På søndag hadde Bynestrupan show i Byneshallen. Rundt 50 gjester tok turen dit, og der fikk de høre og se åtte Bynestruper opptre. 

AV HEGE WILLADSEN 

Det var sanger som har blitt gjort store av blant Abba, Whitney Houston og Eurythmics som ble framført. Roar Wik har vært sanglæreren til vokalistene på scenen, og bandet som var med, det var av ypperste klasse og ledet av Jack Enters på tangenter. 

    – Velkommen til Bynesshow og 80-tallskonsert, starta konferansier Kristin Anita Bulling ikledd en Bobbysocks- inspirert topp. 

    – Det har vært et ørlite smitteutbrudd, så vi har mista fire sangstruper som egentlig skulle synge i kveld. Vi har med en som er litt skral i stemmen, men han skal være med å danse. Strupene skal presentere sine nummer  sjøl og litt av hva de holder på med på video mellom innslagene. Så da setter vi bare i gang, sa Kristin og rett etterpå starta gitar-riffet til den kjente sangen fra filmen Rocky IV; Eye of the Tiger av Survivor. 

    Strupene som sang var Sigrid, Julie og Matilda. Sangen satt som et skudd. Det gjorde den for alle åtte som var med, men det lille ekstra mangler ennå. Roar sier at de nå skal jobbe med sceneopptreden, og da blir strupene komplette. 

    I de filmene som ble vist mellom hver låt svarte de unge artistene på spørsmål om hvem de var, hvorfor de hadde valgt den sangen de hadde valgt, om de fikk hjelp til å velge, hva foreldrene synes om temaet på showet, og om hvorfor det er bra å være med i Bynesstrupan. 

    Etter seks nummer ble det en liten times pause der det ble servert kaffe og kaker. I pausen ble det vist en film ungene hadde laget. De hadde kalt filmen Veien til 80-talls show. Og tittel på filmen var sjølbeskrivende og viste en artig tid ungene hadde hatt fram til showet. 

    Lina Bulling, 15 år, gjorde som de andre og presenterte sitt nummer på video. Da hun skulle fortelle om Bynesstrupan sa hun følgende: 

    – Jeg synes Roar er en flink sanglærer. Og så er det masse bra folk i Bynesstrupan og det er det beste sangtilbudet i Trondheim. 

    Det var 11 sanger som ble framført, og det er mye tekst å lære seg. Og teksten satt, det samme gjorde tonene.  Etter at alle sangene var framført, og det siste nummert gjentatt, så ble deltagerne takket. Sanglærer Roar ble også takket, og om han ble det sagt at det han får til med Bynesstrupene er helt fantastisk.

Bilde: 

Stjernene fra Bynesshow med Bynestrupan: Helena M. Skånø, Peter A. Larsen, Lina Bulling, Julie Sæther, sanglærer Roar Wik, Elise S. Husteli, Sigrid G. Nørsett, Matilda N. Røstum og Ola Kleven. Bakerst står bandet, som for øvrig var helt rått: Jack Enters på keyboard, Dan Åke Clausen på trommer, Eskild Wold på gitar og bassist Martin Aas. Alle fikk en twistpose hver av arrangøren som takk for innsatsen.

 

 

Print

Number of views (764)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co