X

Responsive image

Nyheter
Spaden i jorda for Coop Prix Korsvegen

Spaden i jorda for Coop Prix Korsvegen

Author: Melhus Avisa Gaula/Tuesday, December 21, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

Planen var at Coop Marked Korsvegen skulle være utvidet og ombygd til Prix-butikk fra 1. april i år.  Av ulike årsaker ble arbeidet forsinket, men nå er arbeidene kommet i gang.  Planen er at nybutikken skal åpnes før sommeren 2022 .

AV MAGNAR HAUKDAL

Fram til desember 2020 var Coop Korsvegen et selvstendig samvirkelag.  Etter nøye vurderinger fant styret etter hvert ut at det på sikt ville bli for tøft å fortsette som selvstendig enhet.  Samvirkelagets økonomi var god, men ønsket om å framstå som en mer slagkraftig enhet gjorde at styret besluttet å inngå fusjon med Coop Nordvest. Fusjonen ble en realitet fra 1. desember, og samtidig ble det besluttet at det skulle skje en omprofilering fra Marked til Prix.  En større oppgradering og utvidelse måtte til, og planen var at den nye butikken skulle være ferdig og åpnes nå i vår.

 

Utsatt som følge 

av covid 19

Hanne Oksvold Langås, som da var daglig leder, forteller at det har skjedd mange ting inneværende år som har påvirket framdrifta av ombyggings- og utvidelsesprosessen.  Hun nevner covid 19 som en av årsakene til at oppstarten av arbeidene har blitt utsatt.  På grunn av smittesituasjonen ble det en lengre prosess å få kjørt gjennom anbudsprosessen, og beslutte hvilken entreprenør     som skulle få oppdraget.  I tillegg skulle det også vise seg at enkelte vareleveranser ville bli forsinket på grunn av covid 19.

 

Spaden bokstavelig 

satt i jorda

Hanne forteller at de valgte å satse på lokal entreprenør, og at det nå er firmaet B&B entreprenør som har fått totalentreprisen.  Arbeidene er nå kommet i gang for fullt, og det satses på åpning av nybutikken før sommeren.  Men det kan jo dukke opp ting som forsinker prosessen, skyter Hanne inn.  En del gammel bygningsmasse skal renoveres, som både fordyrer og forsinker utbyggingen.

    Butikkarealet i dag er på totalt 400 m2, og med utvidelsen vil arealet bli 530 m2. Dette gir oss muligheten for et større vareutvalg, og overgangen fra Marked til Prix vil også gi medlemmene lavere priser.  Noe medlemmene også har etterspurt, skyter nytilsatt daglig leder, Grete Rofstad, inn.  Hun overtok stillingen 1. september etter at Hanne ble ansatt som driftssjef i Coop Nordvest.

    Medlemmenes ønske om kaffekrok vil også bli realisert og det vil også bli et nytt kundetoalett. 

Bilde: 

Nytilsatt daglig leder Grete Rofstad (t.v.) og tidligere leder Hanne Oksvold Langås.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (771)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co