X

Responsive image

Nyheter
Håndballen på Melhus

Håndballen på Melhus

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 30, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Nå er håndballsesongen i gang igjen, og da den starta hadde Melhus-Gimse håndball Kick-off i Melhushallen. Det var cirka 350 spillere samla i en alder fra seks år og oppover til over 40 år. Alle kom i spilledrakter og alle ble fotografert. De minste ble fotografert sammen med EM-maskoten Vinni, noe de aller fleste syntes var stas.

AV HEGE WILLADSEN

Noen syntes det var skummelt, men når fotografen, hviskende i øret, kunne avsløre at det var en liten dame inni bamsekostymet så var det ikke fullt så skummelt. Og så måtte den som var litt redd love og holde på den hemmeligheten og ikke fortelle det til noen. Ja, da gikk alt så veldig bra.
    Det var mange spillere, trenere, oppmenn, foreldre og søsken som var på Kick-off i Melhushallen, og speaker Jorid Jagtøyen intervjuet leder for Melhus-Gimse håndball som fikk med alle spillerne på et felles kamprop, før noen av spillerne som hadde fått tildelt hver sin tennisball skulle opp på tribunen. Det ble plassert en søppelpose i et stativ på banen, og det de med tennisball skulle gjøre, var å kaste ballen i posen. Ikke en enkel oppgave, men det var noen som fikk inn en fulltreffer. Kick-off ble avsluttet med kaker, frukt og drikke servering til alle inne i hallen.


Bildet: Damene i Melhus-Gimse, med trenere. Øverst fra venstre: Hanne, Pia, Lena, Ida, Martine, Marit og Marie. Rekke nr 2: Åsmund Hansen, Lovise, Sissel, Frida, Anne, Marianne, Hanne, Anniken, Mina, Anna, Heidi og Rune Øien. Rekker nr 3: Tiril, Guro, Nadia, Julie, Marthe og Mille. Liggende foran er Rebekka og Emilie. Dette er 15, 16 åringene og damelaget, men det manglet seks fra de to yngste kategoriene.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1763)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co