X

Responsive image

Nyheter
Tjuveri fra yndet friluftsområde ved Ånøya

Tjuveri fra yndet friluftsområde ved Ånøya

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, November 13, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

– Det er synd at en ikke kan få ha ting i fred, sier Reidar Onsøien som er grunneier, etter at det nok en gang har vært tjuver på ferde ved Ånøya.

AV JENS GRANØIEN
De som kjører langs Ånøya har sikkert lagt merke til en liten idyllisk holme ikke langt etter at Sagberget er passert på tur mot Hølonda. Der ligger det også båter fortøyd, og for tre uker siden var tjuver på ferde. Denne gangen forsvant en påhengsmotor til en verdi av godt over 20 000 kroner. Det var ikke første gangen. Reidar Onsøien forteller at for cirka tre år siden forsvant både en båt og en motor, og for to år siden ble en motor offer for tjuveri. Denne gangen var det motoren som tilhørte bror hans som ble borte. Da broren som bor rett over veien for holmen der motoren ble stjålet, skulle ned til vatnet for å ta inn både båt og motor den lørdagen for tre uker siden, var det bare båten igjen. Påhengsmotoren var sporløst borte, og Onsøien sier at han ikke har anelse hvem det som er på tjuveriraid natterstid. Han tror det må være folk som sover om dagen, og som er på tjuveriraid om natta.

Politiet gjør ingen ting
Samtidig med båttyveriet var også flytebrygga løsna fra land, og kunne i følge Onsøien ha seilt sin egen sjø dersom det hadde vært vind. Han forteller at saken er anmeldt, men at politiet ikke gjør noe med det.

Bildet: Reidar Onsøien vurderer tiltak for å få slutt på tjuveriet av båt og påhengsmotorer fra Ånøya. Her peker han på plassen hvor den siste påhengsmotoren ble stjålet for tre uker siden. Denne flytebrygga hadde tjuvene også løsna.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1679)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co