X

Responsive image

Nyheter
Jazz i kirka

Jazz i kirka

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, December 4, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Nå blir det jazz i Melhus kirke, og det er Melhus Songlag som inviterer. Med seg har de Jazzmazzørene, og de har tidligere hatt et samarbeide. Noen år tilbake hadde de en slags 30-tallscafè i kultursalen på Melhus, og nå trår de til igjen. Forrige gang var det en publikumssuksess, og det blir nok ikke dårligere nå heller.

AV HEGE WILLADSEN

Som noen småunger
Avisa Gaula er på øvelse hos Melhus Songlag på Rødde folkehøgskole, og vi får oss en prat med Jon Lippe som er i arrangementskomiteen. Han forteller at det er tre enheter som har gått sammen og det er songlaget, JaZZmaZZørene og så blir det med 18 vokalsolister fra kulturskolen fordelt på fem sanger. Det blir julesanger, og mange av de blir i Crooning-stil. – Sånn stil som Frank Sinatra, forklarer Jon Lippe. – Vi håper JaZZmaZZørene synes det er gøy å spille med et godt kor, sier han.
    – Vi synes det er så gøy at vi virker som noen småunger som henger på som et slep, ler han. – Vi liker å synge sammen med proffe musikere som har noe å lære oss. Lippe legger også til at det er noe med det å skape musikken der og da.

Allsang
Jon Lippe sier at det er artig når JaZZmaZZørene har vært med på øving, for da har det blitt mer eller mindre jamming. De har prøvd seg litt fram og testet litt underveis.    

Bildet: Melhus Songlag med Jazz-hands selvfølgelig. Det er jo passende når de inviterer til julejazz i Melhus kirke.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1421)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co