X

Responsive image

Nyheter
Ingrid Lorvik til stort sykkelritt i Dubai

Ingrid Lorvik til stort sykkelritt i Dubai

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, January 22, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Ingrid Lorvik er landets beste syklist på kvinnesida. I fjor ble hun norgesmester, ogkan bruke NM-trøya fram til nytt norgesmesterskap i sommer. Sykling er nå hovedsaken for henne, og hun mener at hun må satseskikkelig på denne sporten, som hun likerså godt og har oppnådd så gode resultat i.

AV ÅSMUND SNØFUGL

Hun har opp gjennom åra drevet både med fotball og langrenn. Tidlig var hun med i fotballaget til Leik, som den gang gjorde det svært godt. Ingrid syklet fra Melhus til trening på Gåsbakken. Mange ble overrasket over slik innsats, men hun syntes det var artig både å sykle og spille fotball. Så slik fikk hun en god dose trening fram og tilbake, i tillegg til det hun oppnåde på fotballebanen.

    Ingrid gikk på videregående i Meråker, på skilinja der. Senere trenet hun sammen med sykkellinja på Melhus videregående.

    Hun satser sterkt på sykkel nå, og har ikke skaffet seg noen fast jobb ennå. Hun har imellom trening og konkurranser jobbet en del på faren Johns trafikkskole og på Rema 1000 hos broren Kristian. Dessuten har hun over en tiårsperiode vært leverandør av stoff til idrettsbladet Kondis som kommer ut i Oslo. Så hun har hatt nok å gjøre, ved sida av idretten.

    Tidligere var hun med i langrenn. Hun går mye på ski nå også, men det er først og fremst i treningsøyemed. Før hun ble aktiv sykling var hun med en del i triatlon, som består av svømming, sykling og løp. Ifra 2013 har det vært full satsing på sykkel. Hun er med i CK Victoria, men konkurrerer for High Tech Products, som har sitt hovedkontor i Stavanger, og har både norske og utenlandske syklister på laget. Årlig har de ei ukes samling i Belgia, der syklistene som kommer fra bl. a. Italia, Frankrike, Nederland, England og Norge, deltar. De fleste syklistene har ettårskontrakt med High Tech. Ingrid er i år med på sin fjerde sesong i laget.

Bilde: Ingrid Lorvik fra Melhus ble i fjor norgesmester i landvegsritt.

Les mer i Gaula

 

Print

Number of views (1367)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co