X

Responsive image

Nyheter

Trøndertun får næringsprisen

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, February 5, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

- Trøndertun er en bedrift i Melhus kommune som vi er stolt av. Det må være fantastisk å ha arbeidsplassen sin her, sa ordfører Jorid Jagtøyen som overrakte blomster til rektor og styreleder, etter at formannskapet hadde vedtatt at folkehøgskolen skulle få næringsprisen for 2019.

AV JENS GRANØIEN

Etter at formannskapet tirsdag hadde vedtatt at Trøndertun skal få næringsprisen for 2019, dro ordfører Jorid Jagtøyen direkte til blomsterbutikken, for deretter å ta turen til Trøndertun for å gratulere prisvinneren. Både rektor og styreleder var på rektors kontor da hun kom.

Ordføreren ga skryt til skolen for at de slipper inn innbyggerne i Melhus til på skolen. Det mente hun styrker skolens renome`.

  – Trøndertun er en vellykket utdanningsinstitusjon som betyr veldig mye for oss som alle, sa ordføreren blant annet.

 

Annerkjennelsen betyr 

mye for oss

Både styreleder Terje Karlsrud og rektor Ronald Nygård som mottok blomstene, satte stor pris på at skolen får næringsprisen.

    – Det betyr veldig mye for oss å få den annerkjennelsen. Det var melhusbyggene som ville ha skolen, og det var melhusbyggene som bygde den midt i onna. Trøndertun er en kulturinstitusjon som spiller på lag med innbyggerne, sa Nygård.

    Rektor slo fast at det er viktig med et pulserende liv mellom skolen og det lokale kulturlivet. Han poengterte at næringsprisen for 2019 går til en kultur- og næringsbasert institusjon i kommunen.

    Styreleder Terje Karlsrud ga Trøndertun en karakteristikk som en givende bedrift. Han var glad for at antall søknader går opp i år i forhold til i fjor. I år har 100 søkt så langt, i fjor var søkertallet 30 på det samme tidspunktet. Han trodde at større søkertilgang kan ha noe med karakterpresset i skolen ellers å gjøre.

    – Jeg vil ikke kalle et år på folkehøyskolen et hvileår, men et annerledes år, sa Karlsrud.

Bilde: Rektor Ronald Nygård, assisterende rektor Bjørnar Søreng, styreleder Terje Karlsrud og ordfører Jagtøyen etter blomsteroverrekkelsen tirsdag.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (1220)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co