X

Responsive image

Nyheter
– Det føles godt å kunne bidra

– Det føles godt å kunne bidra

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, March 25, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Rigmor Wik Bjørnerem fra Kvål er en av mange som har meldt seg for frivillig utkjøring av varer. Hun synes det er godt å kunne bidra.

 

AV JENS GRANØIEN

Forrige torsdag henvendte Extra på Melhus seg via appen Nyby til folk som kunne tenke seg å bringe varer. En av dem som meldte seg var Rigmor Wik Bjørnerem fra Kvål. Rigmor er uføretrygda og har god tid. Hun syntes det var ekkelt å se på det som skjer i forbindelse med koronakrisen, uten at hun selv bidrog. Mandag bestemte hun seg for å melde seg til tjeneste via appen Nyby. Allerede samme dag fikk hun sitt første oppdrag med å bringe varer fra butikken på Melhus.

    Vi treffer henne utenfor Extra etter at hun har lasta inn poser med varer i bilen. Varene skal leveres på trappa hos en eller flere som hun ikke kjenner på Kvål. Rigmor sier at hun er villig til å ta flere sånne oppdrag.

    – Jeg er hjemme og har tid, så jeg «hiver» meg på det om jeg ser at det er ledige oppdrag, sier hun. Hun regner med at det er flere som vil ha oppdrag, og tror at det er «førstemann til mølla».

    Rigmor synes det med appen er ei grei ordning når hun først fant ut hvordan det skulle gjøres. Hun forteller at hun klarte å registrere seg helt ved egen hjelp, og synes ikke det var vanskelig.

Bilde:

Rigmor Wik Bjørnerem er glad for at hun kan bidra med å bringe varer fra butikken til folk som trenger hjelp til å handle.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (1029)/Comments (0)

Siste utgave