X

Responsive image

Nyheter
Ann Karin Høyland er ny rektor på Lundamo

Ann Karin Høyland er ny rektor på Lundamo

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, March 9, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Ann Karin Høyland er ansatt som ny rektor på Lundamo skole. 51-åringen kommer fra stilling som avdelingsleder ved Buvik skole.

AV JENS GRANØIEN

Ann Karin Høyland sier at hun ser fram til og gleder seg til å ta fatt som rektor ved Lundamo skole. Når hun tilrer jobben på Lundamo er ikke bestemt, men hun regner med å være på plass i god tid før sommerferien.

    Skolen på Lundamo ble tatt i bruk i 2012 og er en topp moderne skole. Skolen i Buvika ble tatt i bruk i 2016, og de to skolene er ganske like. Den nye rektoren sier at hun har framsnakket Lundamo skole, som et eksempel på en skole som er bygd for vekst. Hun har aldri vært der, men gleder seg til å få komme på besøk.

    Ann Karin Høyland har nitten år bak seg som lærer. De tre første år i Vestfold hvor familien på fem bodde. De seksten siste åra har hun vært lærer, og de aller siste tre åra har hun vært avdelingsleder ved Buvik skole. Hun er gift og har tre barn i alderen 15 – 23 år.

 

Opprinnelig fra Melhus

Familien bor i Børsa, og har ingen planer om å flytte til Melhus eller Lundamo, men hun gleder seg til å bli kjent med folket på Lundamo.

    Ann Karin Høyland er opprinnelig fra Melhus, oppvokst på Gimse og har gått på Gimse skole.

    De siste fire år har hun tatt mastergrad i skoleledelse ved NTNU ved siden av jobben. Ellers forteller hun at hun er engasjert i lokalt kristent organisasjonsarbeid.  Hun er engasjert i det som skjer i bygda, og i familie og venner.

Liker å gå i marka

Hun er engasjert i Skaun ballklubb hvor sønnen hennes er aktiv. Hun liker å gå i marka, både på ski og til fots.

    Vi forteller at Storvatnet er et fint område i marka på Lundamo. Hun har hørt om det, men har aldri vært der.

    – Det blir fint å bli kjent i nærområdene på Lundamo sammen med elever og ansatte, det det er viktig å finne ulike læringsarenaer som kan gi barna mestringsopplevelser, sier hun.

    – Jeg gleder meg og er ydmyk i forhold til jobben jeg skal gå inn i, og til å møte-  og samarbeide med unger, foreldre og ansatte på Lundamo, sier Ann Karin Høyland.

    Det var sju søkere til stillingen.

Bilde: 

Ann Karin Høyland gleder seg til å ta fatt på jobben som rektor ved Lundamo skole. 

 

Print

Number of views (621)/Comments (0)

Siste utgave