X

Responsive image

Nyheter
ILDSJEL hedres

ILDSJEL hedres

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, March 16, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Asbjørn Hepsø fra Kvål kåret til «Årets ildsjel» 2021. Han får prisen for frivillig arbeid innen idrett og folkehelse i idrettslaget Trønder-Lyn. Prisen består av en statuett.

Av frivillig arbeid som Asbjørn Hepsø har bidratt med, er som nøkkelperson for seniorfotballeni Trønder-Lyn fra sist på 90- tallet til først på 2000-tallet. Lista er lang. Han var trener og spillende oppmann, baneansvarlig

på Sørøya og styre - medlem i fotballstyret. Det er også lagt vekt på at han var guttelagstrener i denne perioden. Deretter fulgte noen år i Oslo, før han kom tilbake i 2011 klar for innsats for Trønder-Lyn etter etablering av familie, jobb og bolig. Fire år som leder for barneidretten i idrettslaget, og fire år som leder for all-idretten for barn under seks år – knøttetrimmen. Asbjørn var i ungdom og oppvekst drivkraft for ishocky i bygda. Fra 2007 formalisert i større grad gjennom Team Råbygda, som nå er banemannskap i Trehjørningen skøyte - bane, og aktiv hockeyspillere med to kamper i uka, fra 14 til 50 års aldersspenn, fedre med sønner, og døtre etter hvert som de vokste til. Leder i skistyret Fra vinteren 2020-21 har Asbjørn vært ishockeytrener for Team Råbygda lilleputt. Et populært gratis ishockeytilbud for de mellom 8 – 14 år. Fra 2014 har han vært en av heisvaktene i Sklibakken, som trenger å bli styrt med sele, eller annen oppfølging. Han har vært medlem av skistyret siden 2013. De siste seks åra som leder av Trønder-lyn ski, har han en hel idrettspark å passe på, og ordne og drifte. Samarbeid med naboklubber hører også med.

Bilde: Asbjørn Hepsø er «Årets ildsjel» 2021 i Melhus kommune.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (456)/Comments (0)

Siste utgave