X

Responsive image

Nyheter
Melhusbanken gir bort  en million i jubileumsgave

Melhusbanken gir bort en million i jubileumsgave

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 7, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

I anledning av at Melhusbanken er 180 år i år, gir banken bort en ekstra million til lag og foreninger.

AV JENS GRANØIEN

Banksjef Ragnar Torland sier at det ikke er egna for et storslått jubileumsarrangement i år, derfor har banken bestemt seg for heller å ta på seg «spanderbuksa» og gi bort en ekstra million til lag og foreninger i Melhus. Banksjefen mener at det ikke er så lett for lag og foreninger å få inn penger i år, på grunn av koronaen. Derfor tror han at dette er penger som lag og foreninger vil sette stor pris på, og som vil komme godt med.

    – Da slår vi på stortromma, sier banksjefen.

    Silje Heggvik som er markedsansvarlig, sier at banken er stolt av å være 180 år.

    – Det vil vi markere ved å gi bort en million til lokalsamfunnet. Som lokal bank har vi alltid vært opptatt av å være en støttespiller i lokalsamfunnet, sier Heggvik. Hun legger til at banken hvert år gir bort to millioner til lag og organisasjoner. I år blir det tre millioner.

 

Det fine er at det 

skjer aktivitet

Torland sier at det fine med å gi bort penger til frivilligheten, er at det skjer aktivitet, og da vil verdien av pengene mangedobles.

    – Det lag og organisasjoner gjør er verdt mye mere. Det jobbes mye gratis, slår banksjefen fast.

    Silje Heggvik forklarer at små og store organisasjoner i Melhus kommune kan søke. Det gjør de ved å gå inn på Melhusbankens hjemmeside. Søknadsfristen er 1. november. Hun sier at pengene enten må gå til et prosjekt eller komme allmennheten til gode.

Bilde:  Banksjef Ragnar Torland og markedsansvarlig Silje Heggvik med sjekken på en million som banken gir bort til lag og organisasjoner, i forbindelse med at Melhusbanken er 180 år i år.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (137)/Comments (0)

Siste utgave