X

Responsive image

Nyheter
ALBERT A. VERHAGEN er tilsatt som ny komunalsjef

ALBERT A. VERHAGEN er tilsatt som ny komunalsjef

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, June 9, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

Verhagen overtar stillingen etter Trude Wikdahl som kommunalsjef for helse og velferd.

AV JENS GRANØIEN

Wikdahl har sagt opp sin jobb og fått ny jobb som kommunalsjef for helse og velferd i Stjørdal kommune.

    Det er nettopp Stjørdal kommune den nye kommunalsjefen i Melhus kommer ifra. Verhagen er i dag HR- og innovasjonssjef i Stjørdal kommune. Han er utdannet sykepleier.

    57-åringen er opprinnelig fra Nederland og kom til Norge og bosatte seg i Trondheim for fjorten år siden. For ett år siden skiftet han statsborgerskap. Han har jobbet mye med organisasjonsutvikling og ledelse. Tidligere jobbet han med det samme hos NTNU, som HF-sjef ved det medisinske fakultet. 

 

Ny utfordring

Til avisa Gaula forteller han at det er utdanningen som sykepleier, og den kompetansen han har erverva seg som leder, han har lyst til å praktisere i stillingen som kommunalsjef i Melhus. Dessuten ser han på stillingen som en ny utfordring. Han tiltrer stillingen den 1. august.

    Verhagen bor på Flatåsen sammen med kone som jobber i Trondheim. Av den grunn ser han det ikke som aktuelt å flytte til Melhus. Han får uansett mye kortere vei til jobb. Verhagen ser for seg at han vil kjøre bil til jobben, og innrømmer at han enda ikke har investert i el-bil.

    Han synes det er ganske likt å bo i Norge som i Nederland. Forskjellen mener han er naturen og roen her. Så er det ikke minst, mere plass her.

Bilde: 

Albert Adriaan Verhagen er ansatt som kommunalsjef for helse og velferd i Melhus kommune.

 

Print

Number of views (783)/Comments (0)

Siste utgave