X

Responsive image

Nyheter
Endelig  loppis igjen

Endelig loppis igjen

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, September 15, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

AV HEGE WILLADSEN

I mange år har Melhus skolekorps arrangert loppemarked. I fjor ble det ingenting på grunn av koronaen, men i år krysser de fingrene for at det lar seg gjennomføre. 

To tirsdager på rad nå, så har folk kommet med lopper til låven der korpset har lagret varene sine. På fredag, dagen før loppemarkedet, har korpset oppfordret de som har de største tingene om å komme direkte til Melhushallen med varene. 

    Da vi var ved låven på Løvset, hadde hovedkorpset øving i C-bygget der de øvde på det de skal spille nå på lørdag kl 13.00 i Melhushallen. Det blir altså underholdning under loppemarkedet. De som tok imot varene var Nina Langørgen, Torill Hoff Johansen og Ragnhild Aadland. For å få frakta loppene fra Løvset og til Melhusallen stiller korpsforeldre opp med hengere og kjører ned bakken og over brua. 

    – Det er ei god inntekt dette og dette er en pur dugnad, ja, sier Nina. – Og det er de stødige traktor-korpsforeldrene som lemper og stiller opp og setter av hele helga på dette sammen med de andre korpsforeldrene. 

Bilde: 

Nina Langørgen, Torill Hoff Johansen og Ragnhild Aadland tok imot lopper og fikk lagra det til det skal selges på loppemarkedet nå på lørdag i Melhushallen. 

 

Print

Number of views (946)/Comments (0)

Siste utgave