X

Responsive image

Nyheter
Trondheim Caravan selger  brukte bobiler og campingvogner

Trondheim Caravan selger brukte bobiler og campingvogner

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 20, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

Firmaet med tilhold på Kvål selger kun brukte bobiler og campingvogner, som de selger på vegne av privatpersoner. Daglig leder Tom Henriksen sier at firmaet er en rendyrka kommisjonsforhandler.

AV JENS GRANØIEN

Henriksen forklarer at ikke alle tør, eller vil, eller rett og slett ikke får til å selge campingvogna eller bobilen sjøl. Noen vil helst slippe garantiansvaret. Dersom du overlater salget av campingvogna eller bobilen til firmaet på Kvål, så er det de som tar garantiansvaret.

    – Det er ingen fast garanti, men bobilen har fem års reklamasjonsrett, det gjelder for skjulte feil eller mangler. Det vi selger har vi gått over sånn at vi vet at det er i orden, forklarer Henriksen.

 

Har for lite vogner 

og bobiler

I det siste har etterspørselen etter brukt caravan vært større enn tilgangen. Henriksen forteller at akkurat nå er det mest spørsmål etter campingvogner, og det er campingvogner firmaet først og fremst gjerne skulle hatt flere av. Han poengterer at de er merkenøytral.

    – Når folk kommer hit og spør etter vogn, så leter vi på Finn.no. Mange vil helst kjøpe av forhandler for å få garanti. Han fortsetter:

    – Hvis det er lite her, har vi mye forsikringsjobber hvis noen har krasjet eller lignende. Firmaet har et såkalt lett verksted der de kan ta små reparasjoner.

 

Mange har prøvd campinglivet under koronaen

På grunn av koronaen og utreiserestriksjoner har mange feriert i Norge de to siste åra. Det har påvirka caravansalget positivt. Henriksen sier at de merka økning av salget før koronaen også.

    – Folk som ikke har prøvd campinglivet før, som syntes at dette går an, og som har kjøpt brukt, og som vil bytte inn i nytt eller noe som er nyere.

    Henriksen forklarer at de hadde stort marked før koronaen, og at koronaen har rekruttert folk til campinglivet. Utleie av bobiler har vært sprengt i hele sommer. Han sier at har du en bobil så er det lettere å finne en plass for overnatting, da har det du trenger i bilen, og er ikke avhengig av å finne en campingplass.

Bilde: 

Firmaet på Kvål har både bobiler og campingvogner, men daglig leder Tom Henriksen ønsker seg flere, spesielt brukte campingvogner.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (829)/Comments (0)

Siste utgave