X

Responsive image

Nyheter
Bra respons på leiligheter på Melhustunet

Bra respons på leiligheter på Melhustunet

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 16, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Til sammen er det solgt 32 leiligheter av 52 som er utlyst for salg. Eiendomsmegler Kim Roger Laugsand hos Heimdal eiendomsmegling er godt fornøyd med responsen.

AV JENS GRANØIEN
Av byggetrinn 2 med 28 leiligheter som ble lyst ut i sommer er det solgt 12 leiligheter. Av byggetrinn 1 er det bare 4 av de 24 leilighetene som ikke er solgt. Laugsand er godt fornøyd med responsen. Han forteller at det er mange førstegangskjøpere både fra Melhus og fra andre kommuner som har meldt seg på, særlig er de minste toroms-leilighetene etterspurt hos denne gruppen kjøpere. Toroms -leilighetene koster fra kroner 2.190 millioner. Det mener Laugsand er en gunstig pris for ei toroms leilighet. Det er også mange pensjonister som selger enebolig og som kjøper leilighet.
    
De første innflytningsklar
i mars neste år
– Det har vært bra interesse, og det var bra å komme i gang med byggetrinn 2 i sommer, sier Laugsand. Han forteller at den største og dyreste toppleiligheta, som for øvrig ikke er solgt har en prislapp på 6.490 millioner kroner. De første leilighetene i byggetrinn 1 vil være innflytningsklar i mars neste år. Utbygger og eier av området er Melhustunet A/S, mens utbyggingen utføres med Consto Midt-Norge A/S som totalentreprenør.


Bildet: Både første og andre byggetrinn på Melhustunet er godt i gang. I byggetrinn 1 kan de første flytte inn i mars neste år. Fra venstre eiendomsmeglerne hos Heimdal eiendomsmegling, Runar Wehn og Kim Roger Laugsand.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1624)/Comments (0)

Siste utgave