X

Responsive image

Nyheter
MOT til å glede

MOT til å glede

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, November 27, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Fredag var det MOT til å glededagen i hele landet, og på Gimse ungdomsskole hadde elevene fått mange alternativer de kunne velge å delta på denne dagen.

AV HEGE WILLADSEN

Det skulle være en halv dag der en selv skulle drive med en aktivitet som en kunne finne glede i, og en halv dag hvor elevene skulle glede andre. Det de kunne velge i av aktiviteter var blant annet handball, ridning, baneskyting, kampsport, foto, skyting, dans og musikk.

Glede andre
«Den største gleda ein kan ha, er å gjera andre glad,» heter et dikt av Mikael Aksnes. Så hva kan man gjøre for å glede andre? Noen av elvene serverte kaffe, kaker og klemmer til folk på Melhus sentrum. Avisa Gaula traff to gutter fra 9. trinn som stekte vafler for å glede elevene på 8. trinn. En far fortalte at han kom hjem til rent hus og ferdig middag fordi sønnen hadde tatt seg tid til å glede familien sin. Noen laget julekort og julegaver. Skolen hadde kommet med forslag til hva man kunne gjøre for å glede andre, og det var for eksempel å ha en minikonsert, legge hyggelige lapper med beskjeder i postkassen eller på biler eller ta med noen fra Buen på tur eller på cafè. Mange fine forslag, men det finnes andre måter å glede andre på, noen enklere ting. Det å si hei og smile, si takk, gi blomster, gi kompliment eller sett av tid til noen.


Bildet: Christoffer Mathisen og Ådne Torsethaugen-Moseng går på 9.trinn og stekte vafler for å glede 8.trinn.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1324)/Comments (0)

Siste utgave