X

Responsive image

Nyheter
Sang jula inn i Melhus kirke

Sang jula inn i Melhus kirke

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, December 18, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

De som fant veien til julekonserten i Melhus kirke søndag, fikk høre en variert konsert, med alt fra Alf Prøysen til akustisk musikk. Mange var det som hadde funnet veien til kirka denne tredje søndagen i advent.

AV JENS GRANØIEN

Det var Melhus menighet og Melhus Normisjon, som sammen sto for førjulskonserten i Melhus kirke. Kjellrun Krutvik Mosdal, som var konferansier sa at det var godt å komme sammen på en sånn måte før jul.
    «Tenn lys», stemte Søberg energiband i, og fortsatte med blant annet Alf Prøysens «Jørgen Hattemaker». «Alf synger Alf», sa Alf Ture Solheim som var solist til Prøysen-sangen.
    Hele forsamlingen fortsatte: « No koma Guds englar med helsing i sky».
    Øystein Løvli sang »Juleverset fra Stangvik», arrangert av Henning Sommerro. Han fortsatte med; «He shall feed his flock like a shepard». Kari Birgitte Skotvoll spilte fiolin og Christine Goedecke spilte på orglet. Etterpå stemte hele forsamlingen i med; «Jeg synger julekvad».
    Gospelkoret WEB med Atle Rudolfsen som musikalsk leder, stemte i med sangen, «Barn i Betlehem», og fortsatte med «Jesus oh what a wonderful child».
    Nok en gang fikk forsamlingen «kvesse» stemmen. Denne gangen med, «Nordnorsk julesalme» av Trygve Hoff.
    Fløytetrioen bestående av Lene Leonardsen, Jens Einar Kvenild og Inger Johanne Lian, åpnet sin sekvens med «Twilight», etterfulgt av «Tre nøtter til Askepott».
    Så fulgte Anne Victoria Tønnesen på fiolin og Christine Goedecke på piano. Etterfulgt av Leif Idar Skei, som sang «O helga natt», akkompagnert av Christine Goedecke på piano. Gospelkoret avslutta framføringen med «Silent Night». Helt til slutt stemte hele forsamlingen i «Deilig er jorden».

Se flere bilder i Gaula.

Print

Number of views (1721)/Comments (0)

Siste utgave