X

Responsive image

Nyheter
Dagens gjest: Stein Nilsen

Dagens gjest: Stein Nilsen

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, February 26, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Gift med Gunn Kari og pappa til Berit 47 år, Lars født i -77. Trur æ. Og så han Stian som ha vokse opp på Kvål og han e en fem seks og tyve år. E både morfar og farfar, og barne barna på Hølonda e ho Maren som e eldst, og så e’n Simon og så e det ho Sofie. I Stockholm har æ to; Love og Freja-Li.

 

– Kan du kort beskriv
deg sjøl?
– Musikkinteressert e æ ihvert fall. Æ e glødende interessert i alt som har med musikk å gjørra. Og så e æ frøktele glad i å hold på med hendern; snekkering e nå tå det likast æ gjær. Har bygd høtta oppi Soknedal, og praktes så æ va helt nerverak i perioda «men artig læl.Ka ska’n si mer da? Må kanskje si som han Marvin Wiseth; e kanskje litt makelig, men e glad ti god mat og god drekk. E en livsnyter trur æ.

– Hva er dine planer
for 2020?
– Ja, det gamle bandet, Sparrows, vi ska no ut og ha nå konserta i år. Og så har æ en countryaften med Eggkleiva mannskor som kjæm sigan sist på juni. Stein er dirigent for det mannskoret, og han har fortalt meg at det er en konsert med gjesteartistene Becka, Roar Øien og Sturla Eide.
    – Ellers så e det førjulsshow, og det går jo end i end det da vettu. Det e jo mæsta’tj opperom imellom planer og arbeid med førjulsshowet. I løpet av en fjortan dåggås ti så ska vi ha et møte, og da ska vi prøv og perk ut nån som kan vårrå gjesteartist der.

– Hva er ditt beste
ferieminne?
– Det e en tur med Hurtigruta for en tre-fire år sia. Vi tok Hurtigruta opp til Honningsvåg, og vi va så heldig at de dagan vi satt ut på Hurtigruta, koinn vi faktisk sett i skjortarman og shorts. Det va strålende vær, og varmt og godt. Og du bevæga dæ uten å fløtt en fot altså, og det va et så behagelig tempo som passa mæ utmerket. Kroppen min den e skapt for hygge og nytte. Åh, det va så godt. Det va Gunn Kari og æ som reist, og vi hadd med oss bilen oppover og kjørd neatt. Det va langt, og det va itj så langt oppover.

 

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1071)/Comments (0)

Siste utgave