X

Responsive image

Nyheter
80 fikk servert feittirsdagsmat på Kroa

80 fikk servert feittirsdagsmat på Kroa

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, February 26, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Det ble en heftig feittirsdag for damene på Kroa som serverte saltkjøtt, pølse og kålrotstappe til 80 personer, i løpet av et par timer.

AV JENS GRANØIEN
Irene Løvseth og hennes fire medhjelpere på Kroa fikk det travelt da 80 kom for å spise feittirsdagsmat. Irene ga uttrykk for at det var heftig de to timene det sto på. Så var det saltkjøtt, pølser og kålrotstappe som sto på menyen. Irene forteller at de serverer saltkjøtt flere ganger i året, og det er alltid populært. Vanligvis kommer det 40 – 50 for å spise når de serverer middag på tirsdager og torsdager.
    Tirsdag gikk kjøttgryta tom, og noen måtte dra med uforretta sak, og finne en annen plass å spise middag på. Det var feittirsdagsmat å få på Buen også. Der fikk kommunestyret servering. På Kroa blir det vanligvis noen rester igjen som damene som står får serveringen får etter at gjestene har forsynt seg, men denne tirsdagen måtte de nøye seg med desserten.
    


Bildet: Kjøkkengjengen. Fra venstre, Kay Johanne Brevik, Astri Grut, Kristin Saltnes Øverås, Irene Løvseth, eneste hanen i kurven Torleif Haarberg og Anne Haarberg.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1047)/Comments (0)

Siste utgave