X

Responsive image

Nyheter
ÅSE MARIE FIKK TESLA I 80-ÅRS-GAVE

ÅSE MARIE FIKK TESLA I 80-ÅRS-GAVE

Da Åse Marie Haugnæss fylte 80 år den 22. november i fjor ble dagen feiret på Oppdal. Gaven hun fikk av sine to sønner var en weekend for to på Britannia.

Da Åse Marie Haugnæss fylte 80 år den 22. november i fjor ble dagen feiret på Oppdal. Gaven hun fikk av sine to sønner var en weekend for to på Britannia.

Åse Marie syntes det var en kjempefin gave, og hun gledet seg til å ta med seg samboer Benny (Benito) til en weekend på hotellet.

    – På Oppdal under feiringen av dagen min viste mine to sønner, Bjørn Johan og John Helge meg et bilde av en Tesla. De sa at den 1. mai klokken 13.00 skulle den bli overlevert til meg.

    Åse Marie var kjempefornøyd med hotelloppholdet på Britannia og syntes det var både en dyr og en flott gave som hun satte stor pris på.

    – Jeg trodde nesten ikke det var sant. Jeg ringte regelmessig til sønnene mine for å spørre om det virkelig var sant at jeg skulle få en Tesla, sier Åse Marie, som ble oldemor på selveste julaften.

    Etter hvert gikk det opp for henne at det måtte være sant allikevel. De siste nettene før hun fikk bilen, ble hun liggende våken en god stund etter at hun hadde lagt seg. Da gikk tankene om bilen hun skulle få om bare noen dager.

 

Lurte på om hun hadde vært en god mor

Åse Marie sier at hun innimellom har tenkt på om hun har vært en god mor for de to sønnene sine.

    – En har litt sånne rare tanker. Nå har jeg fått bekreftet at jeg måtte ha vært en god mor. Sønnene mine har alltid vært snille og greie, sier Åse Marie. Hun er glad for at sønnene hennes jobber og har så god råd at de kan kjøpe bil til henne. Hun har ikke spurt hva bilen kosta.

Bilde: Åse Marie sier at hun fikk bakoversveis ta hun fikk se den flotte bilen som sønnene hennes hadde kjøpt til henne.

 

Wednesday, May 6, 2020/Author: Melhus Avisa Gaula/Number of views (2321)/Comments (0)/
Categories: StartsidenNyheter
Tags:
Regi: Sverre Ustad

Regi: Sverre Ustad

Du har sett navnet hansnesten daglig på TVskjermengjennom mangeår. Navnet, ja, men ikke bilde av ham. Sverre Ustad er kameramann, regissør og

produsent i NRK. De som er det blir sjelden avbildet.Den lengste tida har han hatt arbeidet sitt i Trondheim. På kolofonteksten i forbindelse med Midt-Nytt

står det gjerne “Regi: Sverre Ustad”. Sverre bor i Børsa.Han er orkdaling, og bodde isin tidlige barndom også ved Åmotet, ei grend skogsområdet mellom

Gåsbakken og Seterdalen.

Wednesday, April 29, 2020/Author: Melhus Avisa Gaula/Number of views (1436)/Comments (0)/
Categories: StartsidenNyheter
Tags:
Seks guttelag spilte sonefotball  i Melhus tidlig på 60-tallet

Seks guttelag spilte sonefotball i Melhus tidlig på 60-tallet

Tidlig på 60 -tallet var det seks guttelag i Melhus som spilte sonefotball. Alderen på ungene var i 10 – 12 årsalderen. Noen kunne være litt eldre, og kanskje noen litt yngre.

Wednesday, April 29, 2020/Author: Melhus Avisa Gaula/Number of views (1074)/Comments (0)/
Categories: StartsidenNyheter
Tags:

Færrest smitta i Melhus i forhold til folketal

Rett skal være rett; det er tross alt elleve små kommuner i Trøndelag som ikke er registrert med smitte av covid-19. Av de 27 kommunene som er registret med smitte, er Melhus registrert med færrest smittede.

Wednesday, April 29, 2020/Author: Melhus Avisa Gaula/Number of views (1006)/Comments (0)/
Categories: StartsidenNyheter
Tags:
Jordras i Kåsen på Kvål

Jordras i Kåsen på Kvål

Det er i løpet av de siste dagene gått et leirras på 50 – 60 meters bredde i Kåsengrenda på Kvål. Naboene mener raset skyldes arbeidet med å bygge ny E6 i Kvålsdalen. Melhus kommune er ikke enig.

 

Monday, April 27, 2020/Author: Melhus Avisa Gaula/Number of views (1296)/Comments (0)/
Categories: StartsidenNyheter
Tags:
RSS
First5455565759616263Last
Siste utgave